Samen buiten spelen op straat

 

Een prima idee!  

Woensdag 13 juni is de landelijke buitenspeeldag. Als bewonersorganisatie Schrijversbuurt doen we dit jaar voor de eerste keer mee. Op de speelplek aan de Jan Luikenstraat/Melis Stokelaan organiseren wij leuke activiteiten voor alle kinderen uit de buurt. Van 13.30 uur tot 16.30 uur kun je vrij en veilig spelen. Dus jongens en meisjes kom naar buiten en speel mee. Meedoen is gratis en er zijn leuke prijzen te winnen.

Ouders, we zijn nog op zoek naar vrijwilligers!

 

Beste buurtbewoner,

Woensdag 13 juni is het landelijke buitenspeeldag. Dit jaar doen wij als bewonersorganisatie Schrijversbuurt voor de eerste keer mee. Op de speelplek aan de Jan Luikenstraat/Melis Stokelaan organiseren wij aantrekkelijke speelactiviteiten voor de kinderen. Een hele middag lang.

 

Leuke spellen en een springkussen

De spelletjes die er komen zijn o.a. een groot dartspel, 4 op een rij, stapelen Jenga blokken, voetbal, basketbal en een fijn springkussen. Voor alle kinderen is er ook iets lekkers te eten en te drinken.

 

Parcours met mooie prijzen

De verschillende spellen vormen samen een parcours. De kinderen krijgen hiervoor een strippenkaart. Daarmee kunnen zij langs de spelletjes gaan, meedoen en een stempel halen. Aan het einde van de dag kan de volle stempelkaart worden ingeruild voor iets lekkers. Onder de ingeleverde kaarten vindt een verloting plaats in verschillende leeftijdsklassen. De winnaars krijgen leuke prijsjes.

 

Hulp meer dan welkom

Een speelmiddag organiseren kan eigenlijk alleen als buurtbewoners bereid zijn mee te helpen. Wilt u ons helpen om een succes te maken van deze eerste speelmiddag, meld u dan aan via info@bo-schrijversbuurt.nl

 

Schone en veilige buurt

Een aantal actieve buurtbewoners zijn vorig jaar de bewonersorganisatie Schrijversbuurt gestart. Wij ontwikkelen meerdere activiteiten voor de buurt en willen samen met alle buurtbewoners werken aan een aantrekkelijke, schone en veilige omgeving. Heeft u goede ideeŽn om bij te dragen aan een fijne Schrijversbuurt dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor contact opnemen via info@bo-schrijversbuurt.nl

 

 

Met vriendelijke groet,

Bewonersorganisatie Schrijversbuurt

www.bo-schrijversbuurt.nl

 

De Buitenspeeldag komt tot stand met medewerking van:

De gemeente Oosterhout, AH Zuiderhout, Jumbo Zuiderhout, Lidl Zuiderhout